• Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
  • Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
  • Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
  • Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Παιδαγωγικό Υλικό

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΟΡΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΥΛΙΚΟΥ
ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΤΟΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
1 ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟ Α/ΘΜΙΑ 2005
2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2007
3 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ CD Α/ΘΜΙΑ &Β/ΘΜΙΑ 2007
4 ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2002
5 ΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2004
6 ΣΤΑ ΑΔΡΑΧΤΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2008
7 ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ&Β/ΘΜΙΑ 2001
8 ΤΟ ΝΙΟ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2001
9 ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ DVD Α/ΘΜΙΑ &Β/ΘΜΙΑ 2008
10 ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ DVD Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2009
11 ARAPITSA OUR RIVER ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ&Β/ΘΜΙΑ 2008
12 ON  THE FOOTPATHS OF  VERMION ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ&Β/ΘΜΙΑ 2008
13 ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΕΣ
& ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
2005
14 ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΕΣ
& ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
2002
15 ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΑΣ DVD Α/ΘΜΙΑ 2009
16 ΝΟΣΤΙΜΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ (ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΓΗΣ) ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2010
17 ON THE LOOMS OF INTUSTRIAL NAOYSSA ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2008
18 ΠΟΛΥΠΤΥΧΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΥΠΤΥΧΟ ΜΑΘΗΤΕΣ
& ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
2008
19 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ CD
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Α/ΘΜΙΑ&Β/ΘΜΙΑ 2006
20 SUSTAINABLE LAND MANAGEMENT ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/ΘΜΙΑ & Β/ΘΜΙΑ 2011
21 ΠΟΛΥΠΤΥΧΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΥΠΤΥΧΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 2011

Τρώτε αργά

Βρείτε χρόνο για να απολαμβάνετε ολόκληρη τη διαδικασία της προετοιμασίας και της κατανάλωσης των γευμάτων σας. Πάρτε μέρος στο κίνημα του «αργού φαγητού» που στοχεύει «στην προώθηση της γαστρονομικής κουλτούρας , στην ανάπτυξη της γευστικής εκπαίδευσης, στη διατήρηση της γεωργικής βιοποικιλότητας και στην προστασία των παραδοσιακών τροφών που απειλούνται με εξαφάνιση».