• Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
  • Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
  • Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
  • Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας

2008-2009

5-7 Δεκεμβρίου 2008: Τριήμερο θεματικό σεμινάριο. «Γεωργία και Αειφορία – Η καλλιέργεια του αμπελιού» (αφίσα, πρόγραμμα, εισήγηση 1 και εισήγηση 2)

20-22 Φεβρουαρίου 2009: Τριήμερο θεματικό σεμινάριο. «Οικομουσεία και μουσειοπαιδαγωγική» (αφίσα και πρόγραμμα)

7 Φεβρουαρίου 2009: Ημερίδα: «Η περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσα από τις τέχνες»
Εισηγητές:
Αποστολοπούλου Μαρία- Βενετία, αναπληρώτρια υπεύθυνη ΚΠΕ Νάουσας
Μπλιάτκας Νικόλαος, εκ/κος
Τρικούπης Αθανάσιος, διδάκτωρ ιστορικής μουσικολογίας
Περπερίδου Μαρία, μουσικός
Λιλιόπουλος Νικόλαος, μέλος της ΠΟ του ΚΠΕ Νάουσας

15-16 Μαΐου 2009: Διήμερο σεμινάριο. «Ευέλικτη ζώνη. Προτάσεις υλοποίησης προγραμμάτων ΠΕ»
Εισηγητές:
Αλαχιώτης Σταμάτης, καθηγητής γενετικής
Καρατζιά- Σταυλιώτη Ελένη, επίκουρη καθηγήτρια ΠΤΔΕ Πατρών
Ξυλόκοτα Αναστασία, Υπεύθνη ΠΕ Α/θμιας Εκπ/σης Γ Αθήνας
Δρογίδης Κων/νος , Σχ. Σύμβουλος β περιφέρειας ν. Ημαθίας
Εμανουηλίδου Ευμορφία, Σχ. Σύμβουλος 3ης Περιφέρειας Κιλκίς
Ρέλλου Μαρία, σχ. Σύμβουλος περιφέρειας Κιλκίς (φωτογραφία)

23 Μαρτίου 2009: Ημερίδα: «Συντονιστική δικτύου Βιομηχανική Κληρονομιά»

26 Μαΐου 2009: Ημερίδα. «Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος» (πρόγραμμα και αφίσα)

25 Μαΐου 2009: Ημερίδα. «Γεωργία – Βιοποικιλότητα- Αειφορία- Ποιότητα ζωής»
Εισηγητές:
Στυλιανού λιάνα Υπεύθυνη ΚΠΕ Νάουσας
Ιουλία Δροσινού, γεωπόνος, Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης
Καλαιτζίδης Δημήτρης, Δ/ντής Ράλλειου γυμνασίου Πειραιά
Ηρώ Αλάμπεη, μεσογειακό γραφείο πληροφόρισης για το περιβάλλον
Κουρουζίδης Θεοχάρης, Υπεύθυνος ΠΕ Α/θμιας εκπ/σης ν. Ημαθίας (αφίσα)

Τρώτε αργά

Βρείτε χρόνο για να απολαμβάνετε ολόκληρη τη διαδικασία της προετοιμασίας και της κατανάλωσης των γευμάτων σας. Πάρτε μέρος στο κίνημα του «αργού φαγητού» που στοχεύει «στην προώθηση της γαστρονομικής κουλτούρας , στην ανάπτυξη της γευστικής εκπαίδευσης, στη διατήρηση της γεωργικής βιοποικιλότητας και στην προστασία των παραδοσιακών τροφών που απειλούνται με εξαφάνιση».